Roland írta,
11 óra 11 perckor,
Blog témakörben.
Válaszd ki a neked tetsző kategóriát, és böngéssz kedvedre az adott rovat bejegyzései között!

Motor
Ebben a rovatban főleg a kétkerekűek világából származó érdekességekről és hírekről számolunk be. Rövid-, és hosszútávú motortesztjeinkről (R6, RS250, GSX 750F, Mito 125, ER-5, stb.) is itt a olvashattok.

Ring
Pályázásról, vezetéstechnikáról, MotoGP futamokról, versenyeredményekről, paddock pletykákról és a gyorsasági motorversenyzés műszaki hátteréről leginkább itt írunk. Ha kint jártunk egy futamon, akkor a versenyről készült beszámolót szintén ebben a témakörben publikáljuk.

Portré
Nemrég indult rovatunk első cikkében a magyar gyorsasági motorsport egyik legismertebb pilótájával, Rizmayer Gáborral beszélgetünk.

Lekváros bukta
A megnevezés ezúttal nem a kulináris élvezetekre utal, ebben a kategóriában ugyanis főleg a 2006. áprilisában elszenvedett ringes perecem részleteivel ismerkedhet meg az érdeklődő. Ha látványos buktavideókra vágysz, szintén ezt a kategóriát érdemes böngészned.

Ab ovo
A témakör bejegyzései leginkább a motorozással való ismerkedésről, a jogosítvány és az első tapasztalatok megszerzéséről íródtak. A beszámolók zömét vendégmunkásaink készítették.

Túrázás
Érdekesebb motoros és autós kirándulásainkról beszámolókat is készítünk, eddig megjelent írásaink ebben a rovatban olvashatók.

Médiaszemle
Megjelent egy jó cikk a Motor Revüben? Várhegyi hülyeségeket mondott a vasárnapi GP közvetítés alatt? Lehet, hogy mi másnap már írunk róla. Bejegyzéseink mindig a hazai, vagy a nemzetközi média valamely produktumához kapcsolódnak.

Rongyos élet
Ebben a nagy olvasztótégelyben minden előfordulhat, sőt annak az ellenkezője is, legyen szó akár autóba szerelt számítógépről, dízelmozdonyról, reklámfigurákról, vagy Rubint Réka műmelleiről.

Zene
Muzikális rovatunkban leleplezzük a slágerbiznisz mérhetetlenül pofátlan koppintásait, erősen szubjektív módon kifejezzük (nem)tetszésünket bizonyos előadók vagy muzsikák iránt, adott esetben koncertajánlót, vagy koncertbeszámolót készítünk.

Blog
A gépház által kiadott technikai jellegű üzenetek, értesítések gyűjteménye.Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.