Roland írta,
14 óra 36 perckor,
Túrázás témakörben.
Közel félévnyi kihagyás után sikerült ismét motor nyergébe pattannom. A 2009-es szezonnyitó gurulásra februárban, az isten háta mögötti Húsvét-szigeten került sor, egy bérelt Yamaha TTR 250 kormánya mögött.

Bár az elsõ néhány kanyarban még rendkívül furcsa volt a hatalmas elsõ kerék és a gyermekkorom óta nem tapasztalt vázgeometria, a végére sikerült egész jól összebarátkozni a gépezettel. Útitársammal, Ancsival a parányi sziget aszfaltozott és vöröshomokos útjait egyaránt bejártuk, sõt, egy Csendes-óceáni csobbanás kedvéért még focilabdányi kövek között is lavíroztunk a motorral (visszafelé már vért izzadtam, de ez mellékes).

Háttérben a Csendes-óceán.
A távolban tizenöt moai figyel.
Általában sárgászöld, kopár tájon motoroztunk. Szerencsére volt kanyar bõven.

A Yamaha TTR 250 gond nélkül állta a sarat.
A nyeregbe pattanva kicsit viharvert mûszerfal fogadott.
A szezonnyitó motorozást egy eukaliptusz-erdõben fejeztük be.
Forrás: Milestone.hu

Egynapos túránk során fél tanknyi benzint füstöltünk el, kezdetnek ez pont elég volt. A Húsvét-szigeten egyébként motorozás közben nem kötelezõ a bukósisak viselete, így rajtunk kívül más nem nagyon gurult kupakkal a fején. Pedig a helyiek nem akárhogy kenték: a sziget egyetlen falvának határán kívül ritkán jött szembe motor úgy, hogy mindkét kereke érintette volna az aszfaltot. Soha jobb szezonnyitót, én azt mondom!Hozzszlsok

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandd van...

Tagknt kell belpned ahhoz, hogy hozzszlhass a bloghoz.